Blog Koetjes en Kanker

Buikpijn update II

Herinner je nog dat ik zo veel buikpijn had? Aanvallen? Elke dag buikpijn? Dat ik daarvoor een behandeling kreeg tegen het ACNES-syndroom? Tijd voor een update en heb je geen idee waar ik over heb: kijk dan HIER en HIER!  ;-)

Na de behandeling tegen het ACNES-syndroom kreeg ik, zoals ze al voorspelden, nog meer pijn. Dat is echt raar: je verwacht minder pijn te krijgen door je behandeling en gaat juist met meer pijn het ziekenhuis weer uit. Dat duurde ongeveer 4 weken, daarna zakte de pijn (ongemerkt). Ongemerkt: want als je iets niet meer hebt, dan valt het gek genoeg ook niet meer op.

De behandeling heeft dus gewerkt: ik ben voor het overgrote deel van mijn buikpijnen af. Ik heb niet elke dag meer buikpijn, geen buikpijnaanvallen meer. Nog steeds is er wel wat pijn, maar samen met de arts heb ik besloten om daar, voor nu, niets aan te doen. Een behandeling kan altijd weer een contra-effect geven: dat het juist weer erger wordt. Terwijl de pijn momenteel prima te doen is en ik niet het risico wil lopen op weer meer pijn. Dus tijdens de chemo ga ik in ieder geval niets doen. Wie weet daarna weer (want met inspanning voel ik het gelijk, dus lekker intensief sporten lukt dan niet, wat sowieso tijdens de chemo niet lukt :P).

Ik ben blij dat de behandeling na 1x al is aangeslagen en 1 van mijn klachten grotendeels weg is. Hoera! Lang leve de geneeskunde en zenuwen ‘resetten’.

Author image
About Lien
Ik word blij van geitjes, mopshondjes, manlief, kan mijn neusvleugels en oren tegelijkertijd bewegen en oh ja, ik ben in behandeling tegen kanker.
You've successfully subscribed to Blog Koetjes en Kanker
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Koetjes en Kanker
Welcome back! You've successfully signed in.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Error! Stripe checkout failed.
Success! Your billing info is updated.
Error! Billing info update failed.