Blog Koetjes en Kanker

Schoon!

We kregen gister enorm goed nieuws! Wat een opluchting was dat: er is geen uitzaaiing of iets te zien!

Dat hebben we uiteraard weer gevierd met een McFlurry en een McKroket :) En daarna lekker uit eten met z'n tweetjes. Ik was kots misselijk, maar het was het waard!

Nu hoef ik pas over 3 maanden weer een CT-scan :)

Mijn chemo-waardes zijn ook bijna op de minimale waarde: we streven naar een waarde tussen 14-20. En mijn laatste meting was 13! Veel goed nieuws dus.

Het enige wat me niet helemaal lekker zit, is dat er een cyste op mijn eierstokken is gezien. En die kunnen automatisch weggaan, ontploffen (dat schijnt pijn te doen) of ooit kanker worden geloof ik. Gelukkig heb ik deze maand al een afspraak bij de gynaecoloog. Stel me maar even gerust :)

Daarnaast maakt je bijnier ook hormonen (voor diegenen die meer willen weten: aldosteron die je bloeddruk goed houden. Die lijken bij mij ook echt gestopt te zijn, en m'n bloeddruk was wat laag. Dus moet ik er wat nieuwe pillen bij gaan slikken. Maar who cares? Ik ben schoon en opgelucht!

Author image
About Lien
Ik word blij van geitjes, mopshondjes, manlief, kan mijn neusvleugels en oren tegelijkertijd bewegen en oh ja, ik ben in behandeling tegen kanker.
You've successfully subscribed to Blog Koetjes en Kanker
Great! Next, complete checkout for full access to Blog Koetjes en Kanker
Welcome back! You've successfully signed in.
Unable to sign you in. Please try again.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Error! Stripe checkout failed.
Success! Your billing info is updated.
Error! Billing info update failed.